Talentstad mens en gezondheid
Talentstad mens en gezondheid
  • Home
  • Kooklessen
    • Stappenplan en beoordelingsformulier
      • Stappenplan meten en wegen
      • Stappenplan werkplek
      • Stappenplan ergonomie en hygiëne
      • Beoordelingsformulier praktische vaardigheden koken
    • Recepten
      • les 1. Uitsmijter(spiegelei) en omelet
      • les 2. Groentesoep
      • Les 3. American-pancakes
      • Les 4.1 Gehaktbroodje
      • Les 4.2 Tomaten/komkommersalade
      • Les 5. Appeltaartje
      • Les 6.1. Gevulde paprika
      • Les 6.2. Smoothie
      • Les 7. Vruchtenkorst
      • Les 8.1. Sinaasappelpudding
      • Les 8.2. Broodje ragout
      • Les 9.1. Spinazie schotel
      • Les 9.2. Chocoladevla
      • Les 10. Gado gado met tempeh en pindasaus
      • Les 11.1 Chili sin carne
      • Les 11.2. Griesmeelpudding met bessensapsaus
      • les 12. Gemarineerde kip met slinkgroente en noodles
      • les 13. Pastasalade
      • les 14. Rundervink, aardappelpuree en broccoli
      • Extra les Hartige preitaartjes
  • les opdrachten
    • 1. Kooklessen
      • 1.1 Bindmiddelen
      • 1.2 Werkvolgorde kookles
    • 2 Duurzaamheid
      • 2.1 Seizoensgebonden groenten
      • 2.2 Ecologische voetafdruk
    • 3. Voedingsgewoonten
    • 4. Gezond eten volgens de schijf van vijf
      • 4.1 Gezonde keuzes volgens de schijf van vijf
      • 4.2 Een gezonde maaltijd samenstellen aan de hand van de schijf van vijf
      • 4.3 Aanbevolen hoeveelheden specifieke doelgroep
    • 5. Tafeldekken en serveren
      • 5.1 Mastiek en mise en place
      • 5.2 Tafeldekken
      • 5.3 Serveren
      • 5.4 praktijkopdracht tafeldekken en serveren
    • 6. Veilig omgaan met voedsel
      • 6.1 Hand hygiëne
      • 6.2 Voedselvergiftiging en voedselinfectie
      • 6.3 Allergenen
      • 6.4 Herken en voorkom bedorven eten
        • info kaart 5 x veilig eten
      • 6.5 HACCP en voedingsmiddelen bewaren
      • 6.6 Etiketten lezen
    • 7. Rekenen met inhoudsmaten, gewichten en verhoudingen
      • 7.1 Rekenen met inhoudsmaten
      • 7.2 Rekenen met gewichtsmaten
      • 7.3 Rekenen met verhoudingen
      • 7.4 Rekenopdracht Smoothies
      • 7.5 Recept omrekenen, bestellen en foodcost berekenen
    • 8. Folder hygiëne en veiligheid
  • Plaats je reactie!

Veilig omgaan met voedsel

Handhygiëne

Voedselvergiftiging en voedselinfectie

Herkennen en voorkomen van bedorven eten 

HACCP en voedingsmiddelen bewaren

Folder hygiëne en veiligheid

Etiketten lezen

Maak jouw eigen website met JouwWeb

© 2019 - 2025 TalentStad lesmateriaal mens en gezondheid
Powered by JouwWeb