Talentstad mens en gezondheid
Talentstad mens en gezondheid
  • Home
  • Kooklessen
    • Stappenplan en beoordelingsformulier
      • Stappenplan meten en wegen
      • Stappenplan werkplek
      • Stappenplan ergonomie en hygiëne
      • Beoordelingsformulier praktische vaardigheden koken
    • Recepten
      • les 1. Uitsmijter(spiegelei) en omelet
      • les 2. Groentesoep
      • Les 3. American-pancakes
      • Les 4.1 Gehaktbroodje
      • Les 4.2 Tomaten/komkommersalade
      • Les 5. Appeltaartje
      • Les 6.1. Gevulde paprika
      • Les 6.2. Smoothie
      • Les 7. Vruchtenkorst
      • Les 8.1. Sinaasappelpudding
      • Les 8.2. Broodje ragout
      • Les 9.1. Spinazie schotel
      • Les 9.2. Chocoladevla
      • Les 10. Gado gado met tempeh en pindasaus
      • Les 11.1 Chili sin carne
      • Les 11.2. Griesmeelpudding met bessensapsaus
      • les 12. Gemarineerde kip met slinkgroente en noodles
      • les 13. Pastasalade
      • les 14. Rundervink, aardappelpuree en broccoli
      • Extra les Hartige preitaartjes
  • les opdrachten
    • 1. Kooklessen
      • 1.1 Bindmiddelen
      • 1.2 Werkvolgorde kookles
    • 2 Duurzaamheid
      • 2.1 Seizoensgebonden groenten
      • 2.2 Ecologische voetafdruk
    • 3. Voedingsgewoonten
    • 4. Gezond eten volgens de schijf van vijf
      • 4.1 Gezonde keuzes volgens de schijf van vijf
      • 4.2 Een gezonde maaltijd samenstellen aan de hand van de schijf van vijf
      • 4.3 Aanbevolen hoeveelheden specifieke doelgroep
    • 5. Tafeldekken en serveren
      • 5.1 Mastiek en mise en place
      • 5.2 Tafeldekken
      • 5.3 Serveren
      • 5.4 praktijkopdracht tafeldekken en serveren
    • 6. Veilig omgaan met voedsel
      • 6.1 Hand hygiëne
      • 6.2 Voedselvergiftiging en voedselinfectie
      • 6.3 Allergenen
      • 6.4 Herken en voorkom bedorven eten
        • info kaart 5 x veilig eten
      • 6.5 HACCP en voedingsmiddelen bewaren
      • 6.6 Etiketten lezen
    • 7. Rekenen met inhoudsmaten, gewichten en verhoudingen
      • 7.1 Rekenen met inhoudsmaten
      • 7.2 Rekenen met gewichtsmaten
      • 7.3 Rekenen met verhoudingen
      • 7.4 Rekenopdracht Smoothies
      • 7.5 Recept omrekenen, bestellen en foodcost berekenen
    • 8. Folder hygiëne en veiligheid
  • Plaats je reactie!

Stappenplan en beoordelingsformulier

Stappenplan meten en wegen 

Stappenplan werkplek

Stappenplan ergonomie en hygiëne

Beoordelingsformulier praktische vaardigheden koken 

Maak jouw eigen website met JouwWeb

© 2019 - 2025 TalentStad lesmateriaal mens en gezondheid
Powered by JouwWeb